Bli lærling i VARD

Har du lyst på en spennende og utfordrende karriere i en bransje i vekst? Søk lærlingplass hos oss innen 1. mars.

Vard 3 B7 A8348 foto Kristin Stoylen 5d687ec28806568d76d68693c0bfb1d8

Lærling i VARD

Fordelt på våre lokasjoner har vi 60 lærlinger inne til enhver tid. Vi tok en prat med Erling Falch, Supervisor Steel/Outfitting, som jobber tett med lærlingene ved Vard Langsten og stilte han noen spørsmål som kan være interessant for deg som vurderer å søke lærlingplass hos oss.

Hvorfor bli lærling i VARD?

Hos oss får du mulighet til å jobbe og lære i et globalt, fremtidsrettet og innovativt skipsbyggermiljø. Vi kan tilby et trygt og godt arbeidsmiljø med rom til å utvikle deg og din kompetanse. Vi byr på varierte arbeidsoppgaver der du får bryne deg på reelle arbeidssituasjoner.

Hva kan vi tilby?

I VARD kan du bli lærling innen følgende fagområder:

• Elektriker
• Tavle og automatiker
• Industrimekaniker
• Industrirørlegger
• Platearbeider
• Sveiser
• Overflatebehandling (bare ved Vard Langsten)
• HVAC/kulde/automasjon

Marcus Adrian Heggdal
Magdalena Anastasia Kucharska

Hvor?

Hos oss kan du bli lærling i Brattvåg, Tomrefjord, Tennfjord eller Søvika. Alle våre læreplasser vil ta godt i mot deg, gi deg god kompetanse om ny, smart teknologi og gode verktøy, og hjelpe deg på veien mot et fagbrev.


Hvilke karrieremuligheter finnes etter bestått fagprøve?

Etter fullført lærlingtid får du et nasjonalt godkjent fagbrev og et solid grunnlag for en fremtidig karriere i en framtidsretta maritim industri i stadig endring.

Som fagarbeider vil du besitte verdifull kompetanse som vil gi deg gode arbeidsmuligheter og du kan da søke om fast stilling i VARD.

Dersom du som fagarbeider ønsker å utvikle deg videre senere er det mulig å gjennomføre ulike kurs innen for eksempel truck, HMS, personløftere og kran. I tillegg har vi industrivern som har behov for flere dyktige folk. Der kan man blant annet ta industrivern- og røykdykkerkurs.

Det er også mulighet til å bli arbeidsleder og avdelingsleder/Supervisor , og til å ta etterutdanning med permisjon til skole der du kan fordype deg i faget og tre inn i mer ansvarsfulle roller dersom det er det rette for deg.


Hvordan kan du søke?

Klikk på linken under for å komme til annonsene hvor du kan søke om lærlingplass. Her kan du legge inn ønske om lokasjon.

I VARD er vi opptatt av å ta vare på våre ansatte

Derfor har vi et program som heter Vard Social hvor vi arrangerer en rekke aktiviteter på tvers av lokasjoner med mål om å skape gode relasjoner og rett og slett ha det gøy sammen. I år har vi blant annet arrangert båtturer, gokart-konkurranser, quiz og mye mer. Alt dette får du som lærlig mulighet til å bli med på.

1816aff1 e4ad 4885 9070 a006203a52d8

Vi muliggjør bærekraftige operasjoner til havs

Hver dag jobber vi for å gripe mulighetene som ligger i det grønne og teknologiske skiftet. Vi bruker vår lange erfaring og kompetanse innen design, engineering og innovasjon til å utvikle smartere og mer bærekraftige fartøy for våre kunder. På denne reisen er vi avhengig av tett samarbeid med kunder, leverandører og partnere. Vi er også helt avhengig av dyktige medarbeidere som deler vårt ønske om å bidra inn i det store bildet.